AVÍS LEGAL

 

A Peltrería Balcells S.A. tractem la informació que se’ns facilita per tal d’oferir el servei sol·licitat o enviar-li la informació requerida. Les dades proporcionades es conservaran mentre no ens demani el cessament de l’activitat. Les dades no es cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir informació sobre aquest ús. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat de dades, i oposició i limitació al seu tractament a Peltrería Balcells SA, Carrer Cobalt 24, 08907, L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona, ​​o bé a l’adreça de correu electrònic fundicion@peltreriabalcells.es.

Així mateix, i especialment si considera que no ha obtingut satisfacció plena en l’exercici dels seus drets, podrà presentar una reclamació davant l’autoritat nacional de control dirigint-se a aquests efectes a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD), C / Jorge Juan 6, 28001 Madrid.

Així mateix, amb l’ús del formulari de contacte del web www.peltreriabalcells.es ens autoritza a enviar-li publicitat relacionada amb els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, correu electrònic o telèfon) i convidar-lo a esdeveniments organitzats per l’empresa.